Veel mensen wachten te lang, maar dat gaat ons niet gebeuren

Veel mensen wachten te lang, maar dat gaat ons niet gebeuren

– advertorial –

 
De familie Van Doorn wil absoluut niet verhuizen. Toch werd traplopen voor mevrouw van Doorn iets waar ze tegenop begon te kijken, omdat ze steeds meer last kreeg van de spieren en gewrichten. Iedere dag moest zij zichzelf aan de trapleuning omhoog hijsen om boven te komen. ‘Naar beneden was nooit een probleem, want dan ging ik achterwaarts. Maar ik dacht, als ik hier nu een traplift voor zou hebben, zou dat wel zo fijn zijn!’

Mevrouw van Doorn kan ondanks gewrichtspijn weer makkelijk de trap op.

Niet verhuizen ‘We hebben inmiddels al veel geïnvesteerd in dit huis en sowieso, een verhuizing… ik moet er niet aan denken! Dat willen we echt niet hoor. De omgeving is fijn, je kunt hier lekker wandelen en fietsen.’ Na enig onderzoek kwamen meneer en mevrouw Van Doorn bij Smienk terecht. Een gebruikte traplift werd bij hen geplaatst. Daardoor kan Mevrouw van Doorn weer gemakkelijk en veilig naar boven én verhuizen hoeft niet meer. Deze relatief kleine aanpassing heeft ervoor gezorgd dat de familie Van Doorn nog jaren kan genieten van hun eigen huis en omgeving.

smienkEn, hoe bevalt de traplift?

‘Geweldig, dat had ik niet voor mogelijk gehouden! Ik hoorde van de mannen die hem installeerden dat de meeste mensen te laat zijn en dan denken: “had ik dat maar eerder gedaan.” Nou, ik dacht, dat gaat mij niet gebeuren, ik heb nu last en wil er nu een hebben.’

De veiligste traplift voor de laagste prijs

Smienk is 5 jaar geleden opgericht door Nunspeter Erik Smienk. Hij was trapliftverkoper en moest met lede ogen aanzien hoe trapliften die na enkele weken al niet meer gebruikt werden niet werden teruggekocht en werden vernietigd, terwijl mensen die een traplift hard nodig hadden een nieuwe niet konden betalen. Dat moest anders vond hij en zo ontstond het eerste bedrijf in gebruikte gereviseerde trapliften. Net zo veilig als een nieuwe, maar vaak duizenden euro’s goedkoper.

Wat kost een traplift?

De prijs van een traplift, nieuw of gebruikt, hangt af van uw trap en uw wensen. Is uw trap recht of heeft die bochten? Alle Smienk trapliften voldoen aan alle geldende veiligheids- en kwaliteitseisen, maar er is veel mogelijk qua uitstraling en gebruiksgemak.

 

Kijk op de website pagina www.smienktrapliften.nl/prijzen, hier vind u een indicatie van de trapliftprijzen. Of bel direct 0800 – 1690 en ontvang de gratis brochure!

 

 

smienk

 

– advertorial –

Reacties

Wij horen graag van u
Er zijn nog geen reacties Geef als eerste een reactie