Veilig shoppen bij de Beterlopenwinkel!

Veilig shoppen bij de Beterlopenwinkel!

Heb jij snel last van je voeten als je loopt? Of heb je rug, knie of andere houdingsklachten? Dan kunnen wij bij de Beterlopenwinkels jou helpen! Bij de Beterlopenwinkel lossen wij voet- en houdingsklachten op door middel van de juiste schoenen.

FinnComfort voor iedere voet een passend model!

FinnComfort is een merk waar wij heel graag mee werken, omdat er voor iedere voet eigenlijk een passend model verkrijgbaar is en we dagelijks zien dat mensen weer beter gaan lopen. Zo hebben we modellen voor de smalle voeten; de Finn Slim modellen. Maar ook schoenen voor de hele brede voeten; de Finn Plus modellen. Modellen met stretch erin voor de zeer gevoelige voeten; bijvoorbeeld voor mensen met reuma, diabetes, artrose en neuropathische klachten. Voor mensen met houdingsklachten en/of een afwikkelbeperking hebben we de modellen van Finnamic.

Finnamic schoenen!

Ze zijn hier al genoemd maar ik wilde nog even ingaan op de Finnamic modellen. Deze lijn van Finn- Comfort zijn gemaakt met een iets rondlopende zool die wel zorgt voor stabiliteit. Deze zool zorgt ervoor dat de afwikkeling van de voeten gestuurd wordt en de druk op de voorvoet en hiel afgehaald wordt. Deze schoenen zijn dan ook zeer geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een hielspoor, afwikkelbeperking en voorvoetklachten.

BeterlopenwinkelDe nieuwe collectie staat weer voor je klaar!

De nieuwe collectie van FinnComfort staat weer klaar en ik kan je vertellen dat deze weer zeer leuk is! Of je nu op zoek bent naar een paar fijne sandalen, leuke sneakers of een heerlijke slipper. Het kan allemaal! In kleuren als wit, jeans blauw, en rood gecombineerd met de leukste printen kom je deze zomer weer helemaal voor de dag!

 

Maak nu een afspraak en kom gezellig private shoppen bij de Beterlopenwinkel! Ga naar: www.beterlopenwinkel.nl, kies afspraak maken, kies jouw Beterlopen-winkel, daarna kies je de dag en tijd die jou het beste uit komt. Dan zien wij jou snel in de winkel.

 

Online consult ook een fijne optie bij de Beterlopenwinkel! Shop je liever online? Maar vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Meld je dan nu aan voor een online consult waar wij al jouw vragen beantwoorden en je helpen bij het vinden van de juiste schoenen voor jou!

Websites

www.beterlopenwinkel.nl
www.beterlopenwebwinkel.nl

 

Beterlopenwinkel Leiderdorp
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp

 

George In der Maur Beterlopenwinkel
Koningin Wilhelminaweg 497
3737 BG Groenekan

 


Beterlopenwinkel Den Haag

Laan van Wateringse Veld 73
2548 BK Den Haag

 

 

beterlopenwinkel

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Er zijn nog geen reacties Geef als eerste een reactie