Vind een nieuwe relatie/maatje zonder gebruik van internet!

by TerraByte internet services | 12/09/2017 19:20

Heeft u een single buurman, een familielid dat al een tijdje alleen is, een goede vriend/vriendin die u een nieuwe liefde gunt? Of zou u zelf wel een nieuwe partner willen?
Er is een simpele oplossing ZONDER het internet te hoeven gebruiken.
Hoe het werkt? Lees snel verder!

Beroep: Koppelaarster

“Wij hebben een ontzettend leuk en dankbaar beroep”, vertelt Paula enthousiast. “Door ons vinden mensen hun NIEUWE PARTNER. Wij bieden deze dienst aan onder de naam ‘Toekomst Relatiebemiddeling’ en daarmee zijn we tijdens de gehele bemiddelingsperiode persoonlijk betrokken. Wij zoeken de geschikte partner uit, staan de cliënten met raad en daad bij en geven relatie- en datingtips. Zij kunnen met hun vragen altijd bij ons terecht, dat kan allemaal zonder internet!”

 

Paula, Andra en Michaela van Toekomst Relatiebemiddeling zetten zich samen, met hart en ziel in om mensen van 40 tot 75 jaar bij elkaar te brengen. Paula: “Voor de wat oudere single is het niet makkelijk om een nieuwe relatie te vinden. Ze gaan niet zo vaak uit, hebben soms nog een drukke baan of genieten van hun pensioen en ze hebben een vaste vriendenkring waarin ze niet snel een nieuwe man/vrouw tegenkomen. Daarom willen wij graag de liefde een handje helpen!”

Maar dat kan toch ook via een datingsite op internet?

Paula: “Veel mensen willen geen date via het internet omdat ze het onbetrouwbaar vinden of niet urenlang achter de computer willen zitten. Zij willen juist op een PERSOONLIJKE en betrouwbare manier een leuke partner voor een DUURZAME relatie ontmoeten.

Is dat niet uit de tijd?

“Natuurlijk niet! Het is een beproefde manier van koppelen, zonder internet.”

Hoe gaat het in zijn werk?

Paula: “ U maakt een afspraak en uw consulent komt dan bij u thuis voor de intake. We nemen rustig de tijd om naar u te luisteren; we bespreken uw levensstijl, karakter, uw gewoontes en uw partner- en toekomstwensen. Zie dit niet als een drempel, wij gaan uiterst professioneel en discreet met gevoelige gegevens om. Met die informatie kunnen wij zorgvuldig een match maken en is de kans op een fijne en blijvende relatie groot.”

Samen op vakantie

Jan (69) en Maria (65)
“Wij hebben allebei onze partners verloren. Maar het leven gaat door en steeds alleen op pad gaan en elke avond voor jezelf koken is zo ongezellig! Het is een hele stap om je in te laten schrijven bij een relatiebemiddelingsbureau maar het gesprek met de dame van Toekomst Relatie verliep ontzettend fijn, er wordt echt naar je geluisterd. In de lente zijn we aan elkaar voorgesteld en in de zomer gingen wij al een weekje samen op vakantie. Wij hebben het heel gezellig samen.”

 

De dames van Toekomst Relatiebemidde-ling weten een ding zeker: “Samen ouder worden is een stuk gezelliger dan wanneer je alleen bent.”

Ken of ben je iemand die ook niet meer alleen wil zijn?

Bel ons voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Hoofdkantoor: 040 218 05 54 of 034 348 11 32, 06 839 44 972.

En kijk op onze mooie website voor meer informatie: www.ToekomstRelatie.nl[1]

 

Endnotes:
  1. www.ToekomstRelatie.nl: http://www.ToekomstRelatie.nl

Source URL: https://www.seniorenwijzer.nl/vind-een-nieuwe-relatie-zonder-gebruik-van-internet/