Voetklachten?  Doe een gratis voetcheck!

Voetklachten? Doe een gratis voetcheck!

Tal van mensen lopen dagelijks rond met voetklachten zoals vermoeide of brandende voeten of bijvoorbeeld pijnlijke hielen. In veel gevallen komt dit door het dragen van de verkeerde schoenen, of door een standsafwijking van de voeten. Een bezoek aan de podotherapeut of een gratis voetcheck bij Penders Voetzorg geeft direct duidelijkheid over de voetklachten. Het gros van de voetklachten kan vaak al snel en eenvoudig verholpen worden.

 

Als het aankomt op het onderzoeken en behandelen van voetklachten is een bezoek aan de podotherapeut doorgaans de beste keuze. De podotherapeut is een ware specialist op het gebied van voeten. Zij onderzoeken en behandelen klachten die voortkomen uit een afwijkende stand van de voeten of looppatroon of bijvoorbeeld door een ziekte. Ook op gebied van preventie kan de podotherapeut veel voor u betekenen, bijvoorbeeld door het geven van een persoonlijk schoenadvies.

 

voetklachtenIn de dagelijkse praktijk van de podotherapeut komen veelal de volgende voetproblemen aan bod:
• Standsafwijkingen van de voeten, tenen of nagels
• Voetklachten als gevolg van overbelasting
• Knie-, heup-, rugklachten ten gevolge van een verkeerde stand van de voeten, en/of een verkeerd looppatroon
• Sportblessures
• Behandeling van ingegroeide teennagels, likdoorns of overmatige eeltvorming
• Specifieke stand- en houdingsklachten bij kinderen en senioren
• Voetproblemen bij ziektebeelden zoals diabetes, reuma of kanker.

 

Kortom, podotherapeuten behandelen een veelvoud aan voetproblemen en klachten. Of iemand nu steunzolen nodig heeft, of last heeft van meer complexe problemen, bij de podotherapeut bent u aan het juiste adres.

Steunzolen

Ook voor het aanmeten van steunzolen maakt u een afspraak bij de podotherapeut. Steunzolen verbeteren de stand en dynamiek van je voeten en lichaam. Om deze zo nauwkeurig mogelijk aan te meten maken de behandelaars van Penders Voetzorg gebruik van moderne 3D voet-scanners die de vorm van uw voet met digitale precisie vastlegt.

Verwijzing en vergoeding

Voor een bezoek aan de podotherapeut heeft u geen verwijzing nodig. Wel zo handig. U kunt gewoon een afspraak maken. En als u aanvullend verzekerd bent, dan worden de kosten doorgaans deels- of volledig vergoed. Lees hiervoor uw polisvoorwaarden.

Gratis voetchecks bij Penders Voetzorg

Heeft u ook last van voetklachten? Blijf er dan niet mee lopen! U kunt bij alle vestigingen van Penders Voetzorg terecht voor een gratis en geheel vrijblijvende voetcheck. Tijdens de voetcheck worden uw voeten grondig gecontroleerd door een podotherapeut of registerpodoloog. Zo weet u al binnen 20 minuten waar u aan toe bent, en op welke manier de voetproblemen vaak eenvoudig verholpen kunnen worden.

 

Wist u trouwens dat de voetcheck ook zinvol is bij sportblessures, of bij knie-, heupen rugklachten ten gevolge van een verkeerde voetstand.

Informatie

Voor meer informatie over gratis voetchecks of het maken van een afspraak kunt u kijken op www.pendersvoetzorg.nl/voetcheck. Of bel de afsprakenlijn op 0475-493900.

 

 

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!