Voetklachten zijn verleden tijd bij de Beterlopenwinkel!

Voetklachten zijn verleden tijd bij de Beterlopenwinkel!

De meest voorkomende klachten die wij tegenkomen zijn de hielspoor, metatarsalgie (voorvoetklachten) hallux valgus maar ook zeer gevoelige voeten door bijvoorbeeld diabetes of reuma en niet te vergeten rug-, knie- en houdingsklachten Met de juiste schoenen kunnen we ervoor zorgen dat lopen weer leuk wordt en dat de pijnklachten aanzienlijk afnemen.

Gratis een 3D voetscan voor iedereen!

Loop jij ook al enige tijd met pijnklachten? Kom dan eens langs bij een Beterlopenwinkel! Bij ons kun je vrijblijvend een voetscan laten maken waar een goede uitleg bij geven wordt en je in je mail een persoonlijk voetenpaspoort toegestuurd krijgt. Door deze scan te maken kunnen we stand van de voeten in kaart brengen en kunnen we kijken welke schoenen er het beste bij je voeten passen. Na de scan, het luisteren naar jouw verhaal, en het meten van de voeten is het tijd om te gaan passen.

 

BeterlopenwinkelIk heb zoveel schoenen in de kast staan maar ik kan nergens goed op lopen ik blijf maar pijn in mijn voeten houden, dit is een van de meest voorkomende uitspraken van mensen die bij ons in de winkel komen. Hoe leuk is het dat wij het verschil kunnen maken en ervoor kunnen zorgen dat lopen weer leuk wordt. Buiten dat we ons richten op voetklachten zijn er ook veel mensen die moeite hebben om een schoen te vinden die echt goed past. Misschien heb je hele smalle of juist hele brede voeten? Ook dan kun je bij ons terecht. Heb je helemaal geen voetklachten of een pasvormprobleem? Onze ruime collectie schoenen van topmerken als, Finn Comfort, Solidus, Meindl, Durea, Mizuno en vele andere merken zorgen ervoor dat we voor iedere voet een passend model hebben en buiten dat zien ze er ook nog eens heel leuk uit!

 

Ik zou zeggen loop niet langer door met pijn en kom gezellig langs bij de Beterlopenwinkel! De koffie staat klaar en parkeren kun je bij ons gratis voor de deur!

 

Beterlopenwinkel Leiderdorp
Splinterlaan 158
2352 SM Leiderdorp

 

George In der Maur Beterlopenwinkel
Koningin Wilhelminaweg 497
3737 BG Groenekan

 


Beterlopenwinkel Den Haag

Laan van Wateringse Veld 73
2548 BK Den Haag

Websites

www.beterlopenwinkel.nl
www.beterlopenwebwinkel.nl

 

 

beterlopenwinkel

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!