Voor ons een zorg minder… 

Voor ons een zorg minder… 

Mijn moeder woont nu al 30 jaar in het huidige huis. Een verhuizing is geen optie meer. Mam is nu nog vitaal, maar zoals ze zelf zegt: “ Ik ga geen rondje meer hardlopen, maar gewoon wandelen”. Als er één ding is waar ik mij het meest zorgen over maak, is het haar mobiliteit en zelfredzaamheid. Dit wil ik haar absoluut niet wegnemen!

 

Quote “Ik ga geen rondje meer hardlopen, maar gewoon wandelen”.

 

Well-FairSamen met mijn broers bespreek ik de mogelijkheden die de zelfredzaamheid in huis kunnen vergemakkelijken. Well-Fair, is een specialist op dit gebied, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor de klant. Het Hoog-Laag bed helpt mijn moeder om s’ochtends makkelijk uit bed te komen en het opmaken van haar bed gaat nu moeiteloos, omdat ze niet meer hoeft te bukken. Indien mijn moeder ooit zorgbehoevend wordt, kan zij nog heerlijk in haar eigen bed blijven slapen.

 

Uit eigen ervaring als wijkverpleegkundige, weet ik dat de meeste mensen te laat actie ondernemen. Om het maximale uit een hulpmiddel te halen, moet het op tijd ingezet worden. Het is een investering in je eigen leven. Minimale lichamelijke belasting door een product, zorgt ervoor dat mam nog zelfstandig in haar eigen huis kan blijven wonen. Voor ons als kinderen een zorg minder.

Een tip aan de lezers

Bewustwording in goede tijd, uit respect voor de zelfstandigheid van uw ouders. Wees op tijd!

 

door: Mevr. K. Meeuwsen
Mantelzorger van haar moeder

 

Well-FairIn het kader van de nationale week van Zorg en Welzijn opent op 14 maart BN’er Henkjan Smits de week van Zorg en Welzijn in de Belevingswereld van Well-Fair in hotel Dennenhoeve te Nunspeet. Voor Well-Fair is dit een belangrijke week om het langer zelfstandig thuis blijven wonen voor senioren onder de aandacht te brengen. Hiervoor zijn 30 hotelkamers in Nunspeet compleet ingericht met oplossingen die Well-Fair biedt op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden. In deze belevingswereld kan men zelf het gemak van de oplossingen beleven. Denkt u hierbij aan producten als een traplift, een stoel op maat, een in hoogte- en houding verstelbaar boxspringbed en een mooie veilige badkamer zonder drempels.

 

Vraag gratis meer informatie aan op www.well-fair.nl .
well-fair

 

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!