Weer lekker bezig, met de nieuwe Abri-Flex

Weer lekker bezig, met de nieuwe Abri-Flex

Het nieuwe absorberende ondergoed van Abena

 

Sjaan staat als vanouds te swingen op de dansvloer. Willem gaat weer lekker tekeer op het voetbalveld. Hun geheim? De nieuwe Abri-Flex. Absorberend ondergoed, dat aanvoelt als een gewone onderbroek. Je voelt ‘m niet en je hoort ‘m niet. Je ziet ‘m niet en je ruikt ‘m niet. Dat geeft het volste vertrouwen om weer gewoon te doen wat u voorheen ook altijd graag deed.

 

AbriFlex-seniorenwijzer_lightUrineverlies komt bij veel mensen voor. Maar gelukkig is er makkelijk iets aan te doen. Het Deense merk Abena biedt innovatieve oplossingen voor alle denkbare vormen van urineverlies en ontlasting. Voor iedereen is er wel een passend product verkrijgbaar. De Abri-Flex is er in de maten M en L, in 3 verschillende absorptieniveaus.

Discreet te dragen, betere pasvorm

De nieuwe Abri-Flex is dunner aan de voor- en achterkant, dus zeer discreet te dragen, en superzacht aan de binnen- en buitenzijde. Het product heeft een verbeterde pasvorm en blijft goed aansluiten op het lichaam; zelfs bij actief bewegen. Net alsof u een gewone onderbroek draagt.

Vrijuit bewegen, minder irritaties

Dankzij de zachte en soepele materialen kunt u in de Abri-Flex vrijuit bewegen, zonder gekraak of geknisper. Het ondergoed is voorzien van een maximaal ademende folie. Een verbeterde Top-Drylaag zorgt voor een droger gevoel en minder huidirritaties. En door de snelle absorptie blijft u niet alleen goed droog, maar heeft u ook geen last van geen nare geurtjes.

Sterk verbeterd, ook volgens gebruikers

Uit testresultaten blijkt dat 78% van de gebruikers de nieuwe Abri-Flex als een verbetering ervaart ten opzichte van de huidige versie (22% vindt hem even goed). Daarnaast voelt 83% van de ondervraagden zich beter beschermd (17% voelt zich net zo goed beschermd).

Gratis uitproberen

Wilt u ook gewoon blijven doen wat u altijd al graag deed? Zonder u zorgen te hoeven maken over urineverlies? Probeer de nieuwe Abri-Flex eens uit. Op www.abena.nl/proefpakket kunt u nu een gratis proefpakket aanvragen.

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!