Welkom in het hotel dat zorg draagt

Welkom in het hotel dat zorg draagt

Waar veel klassieke zorghotels zich volledig op zorg concentreren, kiest u met viersterren Hotel Merlinde in Breda voor een nieuwe standaard. Bij ons bent u geen senior of patiënt, maar een gast.

 

Als een historisch gebouw uit de 19de eeuw, een gastronomische hotspot en een ontspannende privé wellness, biedt Hotel Merlinde het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten, zowel toeristen als gasten met een zorgvraag. Denk bijvoorbeeld aan een herstel na een knie- of heupoperatie wanneer uw huis hier niet aan aangepast is. Maar ook als u geen zorg nodig heeft, bent u van harte welkom om te genieten van een verblijf in een hartverwarmende sfeer op een geweldige locatie om Breda, de Parel van het Zuiden, te ontdekken.

 

merlindeVoor iedere gast zijn er mogelijkheden om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Als u zich in het hotel begeeft voelt u de buitengewone warmte en rust, gestileerd in een stralende ambiance. Onze gezellige dames- en herensalon zijn als een huiskamer voor onze gasten. Hier kan men even lekker ontspannen, gasten ontvangen of genieten van een goed boek bij de open haard. U kunt ook genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of dinner in het sfeervolle Restaurant Merlinde. De gezellige sfeer en het gastvrije team zorgen ervoor dat u optimaal culinair kunt genieten. Daarbovenop kunt u in onze kleine, privé wellness volledig tot rust komen. Toch liever actiever? Bezoek het bruisende stadscentrum van Breda, de Grote Kerk, het Begijnhof of geniet van de 4000ha natuur met de fiets!

 

Hotel Merlinde rijmt de stijlvolle ambiance en allure van een sfeervol hotel met alle gewenste zorg gemakken. U kunt genieten van gratis parkeerfaciliteiten en Wifi. Bovendien beschikken al onze hotelkamers over een zorggeschikt hotelbed, een ruime badkamer met föhn en verzorgingsproducten, comfortabele fauteuils, gratis internet, een flatscreentelevisie, waterkoker, koffie- en theefaciliteiten, gastenkoelkast, kluis en een centraal oproepsysteem voor zorg. Extra voorzieningen of hulpmiddelen zijn beschikbaar indien die u wenst, denk bv. aan een bedpapegaai, ontbijttafel, douchestoel of toiletbeugels.

 

Hier voel ik me geen patiënt meer. Ik ben weer opa, vader en vriend.”

 

Indien u een zorgvraag heeft, dan wordt de zorg standaard vergoed vanuit uw basisverzekering. Het is mogelijk dat u daarbovenop ook in aanmerking komt voor een vergoeding van uw verblijfskosten uit uw aanvullend pakket van uw zorgverzekeraar. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding? Maak dan gebruik van onze handige calculator op www.hotelmerlinde.nl

 

Wilt u graag meer informatie? Bel dan met Hotel Merlinde 076 751 3000, mail info@hotelmerlinde.nl of bezoek onze website: www.hotelmerlinde.nl.

 

Vergeet niet te melden dat u bent doorverwezen via Seniorenwijzer, wij verwelkomen u graag met een leuk welkomstgeschenk!

 

Reacties

Wij horen graag van u
Er zijn nog geen reacties Geef als eerste een reactie