Welkom op de ZieZo-beurs 2017

Welkom op de ZieZo-beurs 2017

24 en 25 maart, Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

De ZieZo-beurs is een evenement voor iedereen met een visuele beperking, hun familie, vrienden, begeleiders én iedereen die hiermee beroepsmatig te maken heeft. De bezoeker wordt naast een uitgebreide en gezellige beursvloer ook een beursprogramma aangeboden met presentaties en workshops over breed maatschappelijke onderwerpen.

ZieZo-beurs 2017

Heeft u moeite met het lezen van de krant of ondertiteling en helpt een gewone bril niet meer? Heeft u een oogziekte? Bent u blind of slechtziend? Kom dan naar de ZieZo-Beurs 2017.
Mogelijkheden en hulpmiddelen

 

Iedereen die niet kan zien, minder ziet of een oogaandoening heeft, zit met vragen. Welke hulpmiddelen zijn handig of noodzakelijk? Hoe zit het met werken en leren? Hoe blijf ik zelfstandig en mobiel? Daarom organiseert de ZieZo-vereniging jaarlijks de ZieZo-Beurs.

 

Op deze unieke beurs, die jaarlijks wordt bezocht door duizenden bezoekers, krijgt u in één dag een volledig overzicht van alle mogelijkheden als het gaat om wonen, werken, lezen, leren, ontspannen, kortom leven met een visuele beperking.  Ook is er een groot aanbod van hulpmiddelen, waarvan u de meeste ter plekke direct kunt kopen!

Kom ook naar de ZieZo-beurs

Ervaar welke mogelijkheden er zijn als je niet of niet goed ziet. Bezoek het uitgebreide beursprogramma. Kom in contact met alle aanbieders van diensten en hulpmiddelen. Loepen en andere hulpmiddelen, activiteiten, geleidehonden, opleidingen, werkplekaanpassingen, brailleleesregels, studie-ondersteuning, arbeidsbemiddeling, workshops, spelletjes, boeken, loepen, verenigingen, telefonie: er is voor ieder wat wils.

Hoe kom ik aan toegangskaarten?

Bezoek van de ZieZo-beurs is gratis ná registratie op deze site op de pagina gratis toegangskaarten. U ontvangt op 13 maart a.s. per e-mail de digitale versie van het beursmagazine, zodat u zich alvast optimaal kunt voorbereiden op uw beursbezoek!

 

Wanneer u zich van te voren niet heeft geregistreerd betaalt u bij de entree van de beursvloer € 7,50 per persoon of in de vorm van een gift via een machtigingsformulier.

 

Meer informatie vindt u o.a. bij veelgestelde vragen. U kunt met uw vragen ook terecht bij de Ooglijn: 030 – 294 54 44 of ooglijn@oogvereniging.nl.

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!