De ZieZo-beurs 2018 – voor mensen met een visuele beperking

De ZieZo-beurs 2018 – voor mensen met een visuele beperking

Bent u slechtziend of blind? Welkom op de Ziezo-beurs!

Met het ouder worden, verandert vaak het zicht. Zo wordt het voor u misschien steeds moeilijker om de krant of een boek te lezen en helpt uw gewone bril steeds minder om dat te verhelpen. Daarnaast krijgen sommige ouderen ook te maken met oogaandoeningen als staar of ouderdomsverziendheid. Bent u blind of slechtziend? Of wilt u gewoon graag meer inzicht in de kwaliteit van uw zicht? Speciaal voor u is er de ZieZo-beurs op 16 en 17 maart 2018 in Utrecht.

ZieZo-beurs

De ZieZo-beurs is interessant voor iedereen met een visuele beperking, hun familie, vrienden en begeleiders en alle mensen die hier beroepsmatig mee te maken hebben. Als bezoeker van de beurs vindt u er diverse stands en een uitgebreid programma van workshops en presentaties.

ziezo-beursLeven met een visuele beperking

Of u nu niet meer kan zien, minder ziet of een oogaandoening heeft; waarschijnlijk heeft u veel vragen. Welke hulpmiddelen bestaan er voor mij? Hoe blijf ik zelfstandig en mobiel? Op de ZieZo-beurs worden al uw vragen op het gebied van wonen, werken, lezen, leren en ontspannen beantwoord. Veel van de aangeboden hulpmiddelen kunt u tijdens de beurs uitproberen en gelijk aanschaffen. Maar ook het eenvoudig opmeten van uw ogen doet u op de ZieZo-beurs.

Informatie over de ZieZo-beurs

De ZieZo-beurs vindt plaats op vrijdag 16 maart van 10.15 uur tot 16.30 uur en op zaterdag 17 maart 2018 van 10.00 – 15.30 uur in het Beatrixgebouw in Utrecht. Dit gebouw ligt direct naast het Centraal Station van Utrecht.

Gratis toegang na online voorregistratie

U kunt zich op www.ziezo.org registreren voor gratis toegang tot de beurs. Zonder registratie vooraf betaalt u bij de entree van de beurs € 7,50 per persoon. Kaarten aan de deur zijn beperkt beschikbaar. Toegang zonder voorregistratie is daarom niet gegarandeerd. Reserveer uw gratis kaarten vooraf om zeker te zijn van uw toegang tot de beursvloer.

 

Van harte welkom op de ZieZo-beurs!

 

 

ZieZo Beurs

 

 

Tags bijziend, ogen, zorg

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!