Welkom op zorgboerderij de Molenhoeve

by TerraByte internet services | 12/04/2015 14:13

Op een mooi landelijk gelegen melkveehouderij, net buiten het dorp Streefkerk biedt zorgboerderij de Molenhoeve dagbesteding aan thuiswonende ouderen. De ouderen krijgen een zinvolle dagbesteding en worden omringd met liefde en aandacht.

 

seniorenwijzer_voorjaar_2015_afbeelding_7Op zorgboerderij de Molenhoeve richten wij ons op de cliënt en zijn mogelijkheden. Niets moet, hoewel wij in alle ontspannenheid mensen zullen stimuleren te genieten van alle dingen die het boerenleven biedt. De activiteiten worden aangeboden in verschillende ruimtes, waaronder de ontvangstruimte, tuinkas en hobbyruimte . Deze afwisseling daagt uit. Er gaat een positieve werking uit van het zijn in de natuur, het verzorgen van de dieren en de werkzaamheden op het erf. Ook het wandelen in de prachtige omgeving behoort tot onze activiteit. Het gezamenlijk eten van de warme middagmaaltijd is het hoogte punt van de dag.

 

Op Zorgboerderij de Molenhoeve zijn wij gedreven om de ouderen te ondersteunen, hen maximaal bij het leven van alle dag te betrekken. Een zinvolle dagbesteding te geven en hen te omringen met liefde en aandacht. Wij werken vanuit onze Christelijke overtuiging, wat tot uiting komt in de sfeer van de boerderij. Juist ook hierdoor zorgen wij voor een veilige, warme en vertrouwde omgeving, waar zoveel ouderen behoefte aan hebben.

 

De mantelzorger wordt nauw betrokken bij het zorgaanbod. Doordat ouderen naar Zorgboerderij de Molenhoeve komen, worden de mantelzorgers ontlast van de dagelijkse zorg en kunnen hierdoor de verzorging langer volhouden.

 

Wilt u deelnemen aan de activiteiten van Zorgboerderij de Molenhoeve, of wilt u meer informatie? Neemt dan contact op met:
Gerda van Beijnum
Zorgboerderij de Molenhoeve
tel: 06-17670936
website: www.zorgboerderijdemolenhoeve.nl[1]

Endnotes:
  1. www.zorgboerderijdemolenhoeve.nl: http://www.zorgboerderijdemolenhoeve.nl/

Source URL: https://www.seniorenwijzer.nl/welkom-op-zorgboerderij-de-molenhoeve/