Widex BEYOND een hoortoestel met weergaloze mogelijkheden

Widex BEYOND een hoortoestel met weergaloze mogelijkheden

Met een smartphone heeft u tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat u bijna zou vergeten dat u er ook mee kunt bellen… Ook de ontwikkeling in de hoortoesteltechniek staat niet stil. Hoortoestellen zijn steeds meer in staat om het geluid uitgebreid te analyseren en bewerken, waardoor ze beter klinken dan ooit tevoren.

 

Widex heeft deze beide ontwikkelingen gecombineerd in de Widex BEYOND – het allernieuwste hoortoestel. Dit Made for iPhone-hoortoestel biedt naast een uitstekende geluidsbewerking én – weergave diverse extra’s die zonder smartphone niet mogelijk zijn.

 

Met de gratis app kunt u uiteraard van luisterprogramma veranderen en het volume regelen maar er is veel meer:
• U hebt de beschikking over een equalizer waarmee u zelf de balans tussen de lage-, middelhoge- en hoge tonen kunt instellen.
• U kunt zelf luisterprogramma’s instellen en toevoegen, zodat u deze voortaan op ieder gewenst moment weer kunt oproepen.
• U kunt muziek van iPhone of iPad rechtstreeks naar uw hoortoestellen streamen en daarbij zelf de balans tussen de geluiden uit de omgeving en de muziek bepalen. Natuurlijk kunt u zo ook naar bijvoorbeeld een luisterboek luisteren.
• Een telefoongesprek wordt draadloos naar uw beide hoortoestellen gestuurd.
• Bent u uw toestellen kwijt? Met behulp van ‘Vind mijn hoortoestel’ kunt u zien waar de hoortoestellen voor het laatst verbinding hadden met uw telefoon, zodat u gericht kunt zoeken.

 

Mensen die al eerder een Widex-hoortoestel hebben gebruikt, weten dat de uitstekende geluidskwaliteit één van de kenmerken is. Widex BEYOND vormt daarop geen uitzondering. Het toestel klinkt beter dan ooit, ook tijdens streamen. Voor het streamen van muziek is in het hoortoestel een speciaal muziekprogramma aanwezig en wordt het volledige toonhoogtebereik van het hoortoestel gebruikt, zodat alle facetten van de muziek worden weergegeven.

 

Naast alle mogelijkheden die een iPhone biedt, beschikt Widex BEYOND ook over een luisterspoel waarmee u via een ringleidingsysteem kunt luisteren.

 

Bovendien biedt Widex tal van accessoires om bijvoorbeeld te telefoneren, naar de TV te luisteren of om contact te maken met de meeste andere mobiele telefoons. Ook al deze accessoires kunnen worden gecombineerd met Widex BEYOND. Met de TV-DEX bijvoorbeeld, wordt het geluid in stereo en zonder vertraging weergegeven in beide hoortoestellen.

 

Misschien vraagt u zich af of de ge-bruikers van een Android telefoon nu volledig buiten spel staan? Gelukkig niet! De app kan ook worden gebruikt met een Android telefoon, de meeste functies werken dan gewoon. Alleen het streamen kan niet rechtstreeks, dat gebeurt met tussenkomst van onze COM-DEX.

 

Widex BEYOND wordt uitsluitend geleverd door audiciens die door Widex zijn opgeleid om dit toestel aan te passen.

 

In de shopfinder van onze website (www.widex.nl) zijn deze audiciens gemarkeerd met een sterretje.

 

 

hersenstichting-nederland

 

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!