Wij genieten elke dag  van het unieke  Peper fietscomfort!

Wij genieten elke dag van het unieke Peper fietscomfort!

“Het was vlak voor onze vakantie, toen stapten wij voor het eerst op een elektrische Peper fiets”, begint Jaap Boode “Wij waren bij Enjoy&Meerens in Lelystad en hadden uitgebreide proefritten gemaakt. Het heerlijke comfort van de Peper fietsen viel ons direct op!” Jolande en Jaap Boode uit Dronten vertellen over de ervaringen tijdens de 1200 km die zij inmiddels op hun Peper hebben gefietst.

Waarom heeft u voor elektrische Peper fietsen gekozen?

“Wij hadden een geschiedenis met zadelpijn en door een oude blessure heb ik last van pijnsteken in een knie.” vertelt Jaap Boode “Wij reden op fietsen van een bekend merk, maar het frame van mijn vrouw bleek veel te hoog. Dan kun je veranderen wat je wilt, als je houding op de fiets niet klopt dan blijven de klachten! Peper is een specialist op het gebied van zadel- en lichaamsmeting. Op deze manier worden alle maten exact opgemeten en stellen zij de juiste fiets voor je samen.”

Hoe ervaart u het comfort van de fiets op maat?

“Tijdens de proefritten, op verschillende elektrische fietsmerken, viel het comfort van de Peper fietsen ons direct op!”, vertelt Jolande Boode “Het zit gewoon goed! Anders kan ik het niet uitleggen, dat moet je zélf ervaren. De hele fiets wordt op je maat aangemeten, inclusief het ergonomische zadel, de pedalen en heerlijke handvatten. Sindsdien heb ik geen ‘dode vingers’ gevoel meer! Ook de comfortabele vorm van het stuur vond ik direct heerlijk aanvoelen. Alles bij elkaar geeft het mij een veilig en stabiel gevoel. Met de brede banden heb ik grip op de weg, zowel op het asfalt als op de bospaden.”

Wat waren uw overwegingen bij de aankoop?

“Bij een grote uitgave ga ik nooit over een nacht ijs”, vertelt Jaap Boode “Ik verdiep mij dan in de verschillende merken en mogelijkheden. De elektrische Peper fietsen kwamen er steeds goed uit. Je merkt dat de experts van Peper overal aan gedacht hebben.

Wat valt u verder op in het dagelijkse gebruik?

“Ook de niet drukgevoelige ondersteuning is een grote plus voor mij”, zegt Jaap Boode “Met de Peper Circle heb je een traploze draaischijf waarmee je de snelheid instelt. Soms vergeet ik gewoon dat ik elektrisch fiets! De Peper motoren zijn zó stil, het is heerlijk om bijna dagelijks op onze Peper’s rond te toeren. Ze hebben een stoere uitstraling met het mooie afgewerkte frame en de brede banden. We zijn gewoon erg tevreden!”

Zijn de fietsen nog mee op vakantie gegaan?

“Na onze proefrit bij Peper waren we er dus uit! Het moesten twee elektrische Peper fietsen worden”, gaat Jaap verder “De service bij de vakman is dan voortreffelijk! Je merkt de jarenlange ervaring die je van een webshop nooit kunt verwachten. Het is een eigen merk met een Nederlands ontwerp en een uitstekende kwaliteit voor een prima prijs. Zij laten deze fietsen met een aantal vakcollega’s zelf maken, Je koopt dus direct bij de vakhandel en krijgt een uitstekende garantie en service in de buurt van je woonplaats. Dus binnen twee dagen stonden onze nieuwe fietsen in Lelystad. Klaar om mee op vakantie te gaan!”

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!