Zelfstandig wonen met oog voor uw welzijn en veiligheid

Zelfstandig wonen met oog voor uw welzijn en veiligheid

Welkom thuis in De Hillegonda!

De Hillegonda is een levendig, luxe en sfeervol appartementencomplex in één van de mooiste wijken van Rotterdam, namelijk Hillegersberg.

 

De belangrijkste pijler van De Hillegonda is dat u als bewoner het gevoel heeft echt thuis te zijn. Onze service en voorzieningen kenmerken zich als “net dat beetje extra”. U woont zelfstandig, maar er zijn vele voorzieningen waardoor u langer thuis kunt blijven wonen met als hoogtepunt de maaltijden die worden bereid door een voormalig sterren chef-kok.

 

De Hillegonda is een serviceflat en biedt senioren een comfortabele en luxe woonomgeving met vele voorzieningen en activiteiten:

Restaurant

Zes avonden per week, van zondag tot en met vrijdag, serveert het culinaire team u een drie-gangen diner en op zaterdag een lunch.

 

HillegondaEen aantal keren per week heeft u keuze uit verschillende gerechten, daarnaast wordt u een aantal malen verrast tijdens het Chef Menu. Uiteraard houdt de chef-kok rekening met uw eventuele allergieën of vlees/vis/vega voorkeuren.
Samen met de andere bewoners dineert u in ons eigen restaurant. Op een vanzelfsprekende manier zoeken bewoners hierbij elkaars gezelschap op, maar niets is verplicht. Op uw wens wordt het diner evengoed in uw appartement bezorgd.

Service en diensten

Naast de service in het restaurant voorzien de locatiemanager, receptiemedewerker en huismeester u van de nodige service.

 

De receptie staat u graag terzijde voor bijvoorbeeld het regelen van een taxi, de huismeester kan diverse klussen in uw appartement verzorgen en de locatiemanager zorgt er uiteindelijk voor dat het u aan niets ontbreekt.

 

Kleine dingen maken het leven voor u aangenaam: zo wordt bijvoorbeeld uw krant tot het appartement bezorgd en uw huisvuil wekelijks opgehaald vanuit de servicekast naast uw voordeur.

Kapsalon en Pedicure

Wekelijks is de kapster aanwezig, bewoners komen met veel plezier bij haar in de salon en gaan met een prachtige coupe weer de deur uit. De pedicure is op afspraak beschikbaar.

Logeerkamer

Familie of vrienden die een nachtje willen logeren? In De Hillegonda is een logeerkamer beschikbaar voor uw bezoek.

Zorg

Mocht u tijdelijk of blijvend zorg nodig hebben dan is dit mogelijk. De Hillegonda heeft goede contacten met verschillende zorginstanties in Rotterdam, zoals Humanitas. Zij hebben een kantoor in De Hillegonda, waardoor zorg binnen handbereik is. Via uw Persoonsgebonden budget kunt u een zorgovereenkomst afsluiten. Ook kunt u via Humanitas middels de aanwezige persoonsalarmering 24 uur per dag zorgpersoneel bereiken. Op deze manier kunt u in De Hillegonda blijven wonen en krijgt u de zorg die nodig is.

Activiteiten

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waardoor u al snel een “thuis” gevoel heeft.

  • Elke ochtend koffieochtend;
  • Elke eerste vrijdag van de maand een ‘Happy Hour’-borrel;
  • Filmvertoningen;
  • Lezingen en concerten;
  • Wekelijkse bridgeavond;
  • Gymnastiek onder leiding van een fysiotherapeut.

De activiteiten zijn uiteraard geheel vrijblijvend en u kunt als bewoner zelf bepalen of en wanneer u hieraan wilt deelnemen.

Sfeerfoto restaurant
De appartementen

De woningen in De Hillegonda zijn compact, maar bieden alle ruimte om comfortabel in te richten. Veel bewoners van De Hillegonda woonden voorheen in grote (koop)woningen, waarbij het aan ruimte niet ontbrak. Ervaring leert dat de bewoners zich snel thuis voelen en blij zijn de zorgen van het onderhoud van een grote woning achter zich te kunnen laten.

 

De Hillegonda heeft twee- en driekamerappartementen. Vrijwel alle type appartementen hebben uitzicht op de Bergse plas en de skyline van Rotterdam. Door al het groen in de omgeving ziet u gedurende het jaar vanuit uw raam de seizoenen voorbijkomen.
Alle appartementen hebben grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen, elektrische zonwering en minimaal één balkon.

 

Het merendeel van de appartementen beschikt over een ruime woonkamer met keuken, voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. De badkamer is in de meeste gevallen bereikbaar vanuit de slaapkamer.

 

De huurprijzen van onze appartementen variëren aan de hand van de grootte, ligging en staat van afwerking. De prijzen starten bij EUR 2.367,00 per maand. Dit is inclusief maaltijden en voorzieningen.

 

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie of een (vrijblijvende) rondleiding inplannen? Neemt u dan contact op met onze huismakelaar, Atta Makelaars. Dit kan telefonisch via 010 433 57 10 of per e-mail: info@atta.nl. of kijk op www.dehillegonda.nl.

 

 

hillegonda

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!