Zet uw kwaliteiten in als reisleider bij ACSI

Zet uw kwaliteiten in als reisleider bij ACSI

Kamperen, organiseren en gezelligheid

Toe aan een nieuwe hobby?

Heeft u een talenknobbel en vindt u het leuk om nieuwe mensen te leren kennen?
Deelt u graag uw enthousiasme over nieuwe bestemmingen en culturen met anderen?
En gaat u met plezier op reis met uw caravan of camper?
Dan is een baan als reisleider bij ACSI kampeerreizen misschien iets voor u!

 

Wij zijn ook op zoek naar assistenten voor onze reisleiders, kijk op onze website: www.ACSIreizen.nl/word-reisleider of bel 0488-420810 en vraag naar Saskia Thomassen.

Een reisleider …

• is een caravanner of camperaar in hart en nieren
• kan goed met mensen omgaan
• heeft interesse in cultuur en historie
• is beschikbaar in het voor- of naseizoen
• heeft leidinggevende ervaring
• kan goed communiceren in het Nederlands, Engels en Duits (Frans/Spaans/Italiaans is een pre)
• vindt het een uitdaging om ook Duitstalige reizen te leiden

ACSIEen dag uit het leven als reisleider…

“Een mooie dag gehad vandaag. De reis is voorspoedig verlopen en alle deelnemers genieten inmiddels van de gez elligheid op de camping. Morgen trekken we met de groep eropuit voor een excursie. Straks nog even bellen met de excursielocatie om de laatste check te doen en zeker te weten dat alles geregeld is. Daarna roepen we de groep bij elkaar voor een korte briefing over de vertrektijden en het programma van morgen.
O ja, vanavond nog even vragen of Jan en Hanneke lekker gegeten hebben bij dat heerlijke restaurant in de buurt dat ik ze heb aangeraden. En bij Eva en Theo informeren of ze de fietsverhuurder om de hoek hebben kunnen vinden en hoe hun tochtje naar die verborgen waterval is geweest.
Zo, nu zelf ook maar eens gaan genieten van een drankje en dan alvast uitkijken naar morgen. Wat een leuke groep mensen zo bij elkaar!”

 

Ieder jaar gaan ruim 50 reisleiders op pad om de ACSI Kampeerreizen te begeleiden en kampeerders mee te nemen op de mooiste rondreizen door heel Europa. Een uitdagende hobby waarbij onze reisleiders het kloppende hart zijn van de rondreis. Wij zoeken doorlopend nieuwe reisleiders met een passie voor kamperen. Vindt u het leuk om een groep te begeleiden en deelt u graag uw kennis? Geniet u als anderen genieten en laat u kampeerders graag de mooiste plekjes van Europa zien? Dan is een baan als reisleider bij ACSI Kampeerreizen misschien iets voor u!

Wat doet u als reisleider bij ACSI Kampeerreizen?

Als reisleider van een ACSI Kampeerreis heeft u een belangrijke rol binnen de groep. U kent de beste routes, weet precies waar dat uitstekende restaurantje zit en wanneer de leukste lokale marktjes zijn. U begeleidt overtochten, excursies en andere activiteiten en zorgt ervoor dat ze soepel verlopen. En natuurlijk helpt u uw mede-kampeerders onderweg ook bij kleine en grote problemen. Kortom:
u neemt alle vakantiezorgen uit handen, zodat de kampeerders optimaal kunnen genieten van hun reis.

 

De reisleiders zijn het gezicht van ACSI Kampeerreizen en met een reden. U bent een ervaren kampeerder en u kent de bestemming op uw duimpje. Vanzelfsprekend bent u geïnteresseerd in natuur, cultuur en historie. En nog belangrijker: u bent gepassioneerd over uw werk en vindt het leuk om uw kennis te delen en op reis te zijn met medekampeerders.

U gaat beginnen als reisleider

Een goed begin is het halve werk en daarom worden onze reisleiders niet zomaar op pad gestuurd. Als reisleider krijgt u voordat u op reis gaat een interne opleiding. Op deze manier bent u goed voorbereid en geïnformeerd over verzekeringen, lokale wetgeving, calamiteiten en de omgeving van de reis. Samen zorgen we voor de beste voorbereiding.

Vergoeding

Ook al geniet u als reisleider net zoveel van de reis als de kampeerders, u moet er wel voor zorgen dat alles goed verloopt. Daarom krijgen de reisleiders bij ACSI een passende vergoeding.

 

 

ACSI

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!