U bent van harte welkom op de ZieZo-beurs 2024

U bent van harte welkom op de ZieZo-beurs 2024

Op 11,12 en 13 april 2024 vindt de ZieZo-beurs 2024 plaats in hal drie van de Jaarbeurs in Utrecht. De ZieZo-beurs is voor iedereen die te maken heeft met een visuele beperking. Voor slecht- en minderzienden, maar ook voor hun familie, vrienden en zorgverleners. Wat zijn de (nieuwe) mogelijkheden en hulpmiddelen voor het leven en werken met een visuele beperking? Hoe kun je sporten en bewegen? We informeren en inspireren u graag op de belangrijkste oogbeurs van Nederland. De plek om gelijkgestemden te ontmoeten en uw vragen te stellen.

 

ZieZo-beursDe toegang is gratis. We vragen u wel om u te registreren via www.ziezo.org of via de QR-code op deze pagina. Met uw entreekaart voor de ZieZo-beurs, heeft u meteen ook toegang tot de VeineDAGEN (het evenement voor jong en oud met een beperking, hun verwanten en zorgprofessionals).

 

We laten u graag nieuwe ontwikkelingen zien, we inspireren u graag met lezingen en workshops, maar we horen ook graag waar u behoefte aan heeft. Kom dus vooral langs op de ZieZo-beurs en praat mee.

Locatie

U kunt op verschillende manieren Jaarbeurs bezoeken. Gezien de locatie direct naast Utrecht Centraal Station is de makkelijkste en meest duurzame optie om met het openbaar vervoer of de fiets te komen. De trein, bus en tram stoppen vlakbij Jaarbeurs.
Het is ook mogelijk om bij Jaarbeurs te parkeren. Komt u met de auto naar Jaarbeurs, dan is het handig te weten dat u het beste naar P4 kunt rijden; Truus van Lierlaan, Utrecht.

Kijk voor meer informatie en andere vragen op de website www.ziezo.org.

De hal is geopend

Op donderdag 11 april van 9.30 tot 16.30 uur
Op vrijdag 12 april van 9.30 tot 16.30 uur
Op zaterdag 13 april van 10.00 tot 17.00 uur

 

Wij begroeten u graag op de ZieZo-beurs, tot dan!

 

 

ZieZo-beurs

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!