Zorgeloos én milieubewust op fietsvakantie in Europa

Zorgeloos én milieubewust op fietsvakantie in Europa

“Europa ontdekken op de fiets: dat klinkt geweldig! Maar waar laat ik mijn bagage? En wat doe ik als ik onderweg hulp nodig heb?” Met Cycletours Fietsvakanties gaat u zorgeloos op reis. Uw bagage wordt van plek naar plek gebracht en (technische) hulp is altijd dichtbij. Bovendien kunt u gebruikmaken van de Cycletours fietsbus: een comfortabele Royal Class bus waarmee u van en naar circa 40 bestemmingen in Europa kan reizen. Onbezorgd én milieubewust!

Zo’n fietsbus, hoe werkt dat?

Reizen met een Cycletours fietsbus is dé ideale oplossing als u uw eigen (elektrische) fiets wilt meenemen. De fietsbussen rijden naar de mooiste fietsgebieden in Frankrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Spanje, Slovenië, Tsjechië, Zweden en Zwitserland En het mooie is: u kunt allerlei bestemmingen combineren, waardoor u uw eigen fietsvakantie kunt samenstellen. U heeft alle vrijheid! Naast de fietsbus kunt u uiteraard ook naar uw bestemming reizen met de auto, de trein of het vliegtuig.

cycletoursReizen met een groep of individueel?

Cycletours’ fietsvakanties zijn er in allerlei smaken. Wilt u reizen in een groep of individueel? En wilt u verblijven op campings of in hotels? Zoekt u een sportieve reis of juist een reis met focus op cultuur en ontspanning? Er zijn fietsvakanties voor iedereen, wat uw conditie ook is. Cycletours duidt de zwaarte van de reis aan met een cijfer. Zo zijn de vakanties met fietsniveau 1 relatief licht, dankzij korte dagafstanden en vlakke routes. Er zijn ook reizen van hogere niveaus, voor de meer geoefende fietser. Zo zijn vakanties met fietsniveau 8 geschikt voor de uitermate goed getrainde wielrenners die niet vies zijn van een uitdaging.

 

“De fietsbus was voor ons een ideale optie. Onze fietsen gingen in een grote aanhanger die achter de bus hing. We hoefden de fietsen niet uit elkaar te halen. Super handig en heel comfortabel.”

Olivier (reisde van Avignon naar Eindhoven)

Uniek concept: fiets-vaarvakanties

De mooiste gebieden ontdekken vanaf uw zadel én vanaf het water? Maak dan kennis met de fiets-vaarvakanties van Cycletours. Het bijzondere van onze fietsvakanties is dat u slaapt op een schip. Een varend hotel! U overnacht in een comfortabele hut met voldoende privacy en onze koks zorgen voor een heerlijk diner en ontbijt. Overdag fietst u de mooiste routes en uw bagage ligt in de tussentijd in uw kajuit. Dus u hoeft niet elke dag in te pakken. Cycletours biedt fiets-vaarvakanties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Kroatië. Echt de moeite waard!

 

Wilt u in 2024 op een geheel verzorgde fietsvakantie? Bekijk het reisaanbod op Cycletours.nl.

 

 

Cycletours

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!