Zussen Debbie en Yvonne fietsen ter ere van hun vader de HerinneringenRit

Zussen Debbie en Yvonne fietsen ter ere van hun vader de HerinneringenRit

Op 17 september doen Yvonne uit en Debbie uit Bussum mee aan de HerinneringenRit, hét fietsevenement van Alzheimer Nederland waar geld ingezameld wordt voor méér onderzoek naar dementie. Yvonne las over de Herinneringenrit en wist meteen dat ze deze rit graag zou willen rijden ter ere van haar vader die in februari op 90-jarige leeftijd is overleden. En dan vooral met haar zusje Debbie. De teller van hun actie staat inmiddels op €1.915,-!

 

“Als onderdeel van het rouwtraject vond ik dit een mooi doel,” vertelt Yvonne. “Ik vroeg Debbie of zij er ook iets voor voelde en die zei meteen; JA. M’n vader is zo’n onderdeel van mijn leven geweest. Hij heeft voor ons gezorgd en wij hebben voor hem mogen zorgen in het laatste stuk van zijn leven. Het is ook een stukje loslaten, achterlaten. Als je zo lang en zo intensief voor iemand gezorgd hebt, dan moet je daar ook van weg groeien. Dat is moeilijk en vraagt tijd en een mooie actie zoals de Herinneringenrit… We gaan ons stinkende best doen om een prachtig sponsorbedrag bijeen te brengen en zullen zo trots als een pauw voor ‘Onze paps’ de Herinneringenrit rijden.”

HerinneringenRitMeerdere afstanden én Onvergetelijke kilometer rondom Amersfoort

Er zijn fietsroutes van 40 km, 80 km, 120 km en 160 km. Zo kan iedereen meedoen: van gelegenheidsfietsers tot doorgewinterde wielerfanaten, en van jong tot oud. Welke afstand deelnemers ook kiezen, samen met een team fiets je altijd door de prachtige omgeving van Amersfoort. Alle routes leiden langs de Onvergetelijke kilometer. Een moment om even vaart te minderen om samen oude herinneringen op te halen en nieuwe te beleven.

 

Wil je de actie ‘Onze paps’ van Debbie en Yvonne steunen? Kijk op: https://www.herinneringenrit.nl/team/onze-paps

Doe ook mee aan de HerinneringenRIt en stop dementie!

Niets is mooier dan het maken van herinneringen. Zeker samen met anderen én een gezamenlijk doel. Daarom dagen we je uit om op 17 september 2022 met familie, vrienden, buren en collega’s te fietsen voor een toekomst zonder dementie. Doe ook mee aan de HerinneringenRit 2022!
www.herinneringenrit.nl

 

HerinneringenRit

 

 

Alzheimer Nederland

 

 

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!