PractiComfort – Wij bieden onafhankelijkheid

PractiComfort – Wij bieden onafhankelijkheid

– advertorial –

 

Kies voor veiligheid, zelfstandigheid en extra levenskwaliteit!

Wanneer we door externe factoren, minder of geen contact met andere mensen kunnen hebben, blijkt hoe belangrijk zelfredzaamheid is.
 
Zonder hulp van derden de deur uit kunnen gaan. Zelfstandig het hele huis bewonen en veilig douchen of baden. Want als dat minder makkelijk gaat of niet meer kan, wordt onze levenskwaliteit een stuk minder. Tijdens de afgelopen maanden is dat evident geworden. Nog meer dan voorheen zet PractiComfort zich in om woon- en leefgenot te garanderen en/of te verhogen.

Zelfstandig op pad

Met een scootmobiel voor thuis of onderweg weet u zich altijd verzekerd van een transportmiddel. Gaat lopen minder makkelijk of kost het te veel energie? Is autorijden niet meer mogelijk of wilt u op locatie een scootmobiel hebben? Een scootmobiel brengt u veilig en comfortabel overal naar toe. Een bijkomend voordeel van een scootmobiel is dat u geen rijbewijs nodig heeft.

practicomfortVeilig en 24/7 de trap gebruiken

Een traplift brengt u, zo vaak u wilt, 100% veilig en comfortabel naar boven en beneden. Door het installeren van een traplift is verhuizen of verbouwen niet meer nodig. Heeft u interesse in een traplift of wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Doordat wij 17 verschillende trapliften van meerdere merken aanbieden, kunnen wij u een eerlijk advies geven. U bent niet van 1 merk afhankelijk. Alle voor- en nadelen worden per traplift keurig op een rij gezet. Zo vinden wij de traplift die het beste bij u past. Wij hebben trapliften in elke prijsklasse en tevens gebruikte modellen. Ook voor eventuele financiering kunt u bij ons terecht.

Comfortabel en veilig douchen en/of baden

Gaat het nemen van een douche of in bad gaan minder makkelijk? Voelt u zich minder veilig door de vaak hoge instap? Door de installatie van een inloopdouche of instapbad kunt u weer comfortabel en veilig douchen en baden. Anders dan bij een reguliere verbouwing zijn onze producten binnen 1 dag geïnstalleerd. U heeft geen rommel in huis en kunt doorgaans nog dezelfde avond uw badkamer gebruiken. Mooi , snel en simpel! Onze adviseurs helpen u graag persoonlijk verder met een vrijblijvend advies op maat.

Luxe huisliften voor 1 of 2 etages

Een luxe huislift voor veilig en comfortabel bewegen tussen de verschillende verdiepingen is geen fictie meer. Dit dankzij de compacte en moderne huisliften van
PractiComfort. Doordat de motor in de lift geïntegreerd is en er, dankzij het innovatieve railsysteem, geen liftput nodig is kan deze huislift praktisch overal in huis geïnstalleerd worden. De bouwwerkzaamheden zijn minimaal en de installatie geschiedt grotendeels binnen 1 dag.

Meer info: www.practicomfort.nl

 

 

PractiComfort

 

 

– advertorial –

 

Reacties

Wij horen graag van u
Nog geen reacties! Schrijf als eerste een reactie reageer op dit artikel!